Общите служби на САЩ отказват да признаят избора на Байдън за президент

0

Представители на щаба на Джоузеф Байдън изпратиха искане до администрацията на Общите служби на САЩ да признае политика за избран президент на страната, съобщи FoxNews.

В документа се посочва, че победата на демократа на изборите е получила „независимо потвърждение“, така че отделът трябва „незабавно да признае Джо Байдън и Камала Харис за избрани за президент и вицепрезидент“.

„Националната сигурност и икономическите интереси на САЩ зависят от това дали федералното правителство ясно и незабавно ще демонстрира готовността си да изпълни волята на американския народ и да осъществи плавно и достойно предаване на властта“, се казва в обръщението.

Водещи американски медии съобщиха за победата на демократичния кандидат Джо Байдън. Той от своя страна също се провъзгласи за победител.

Действащият президент Доналд Тръмп не призна поражението, а адвокатите му подготвиха дела в съдилищата на различни щати с искане да се преустанови преброяването на гласовете и да се разследват предполагаеми нарушения.

По закон избраният президент трябва да встъпи в длъжност на 20 януари 2021 година.

По-рано вестник „Политико“ съобщи, че ръководителят на администрацията на Общите служби на САЩ Емили Мърфи отказва да признае победата на демократичния кандидат на изборите. Както обясниха експертите, без потвърждението на ръководителя на отдела Байдън няма да има достъп до финансови ресурси. Мърфи от своя страна представлява Републиканската партия. Емили Мърфи встъпи длъжност при Тръмп през 2017 г.

В различни социални мрежи по света се появиха публикации, от които става ясно, че започва т. н операция „Ужилване“, която ще има за цел да покаже измамата на тези избори.

Според същите публикации, които се базират на твърденията на д-р Стийв Паченик, бивш зам. държавен секретар на САЩ и д-р Чарли Уърд, официалните бюлетини на правителството са били отпечатани с воден знак, който изобразява водни вълни, който много трудно може да се забележи. Този воден знак е много сложен код. Това са радиотопни приложения за киберкомуникации.

Това позволява да се знае точно какво е изхвърлено, знае се точно какво е поставено, знае се точно кой го има и е известно къде точно е отишло. Всяка бюлетина може да се проследи във всяка нива, където е заровена или всеки боклук, в който е изхвърлена.

Каква ще еразвръзката, предстои да видим.

Тръмп беше категоричен, че дава на Федералния съд изборите в няколко щата.