Обявиха обществена поръчка за буферен паркинг за тирове на бул. „България“ в Русе

0

Община Русе обяви обществена поръчка за проектиране и изпълнение на строителство и упражняване на авторски надзор за изграждане на буферен паркинг за тежкотоварни автомобили на бул. „България“.

Предметът на обществената поръчка включва изготвяне на концептуален проект /план – схема/ за буферен паркинг за тежкотоварни автомобили; изготвяне на инвестиционен проект – фаза Технически проект за буферен паркинг за тежкотоварни автомобили в ПИ 63427.178.134, съобразно одобрения концептуален проект; строително-монтажни действия за изграждане на буферен паркинг за тежкотоварни автомобили и осъществяване на авторски надзор по време на строителството.

Крайният срок за подаване на документи е 12 януари 2023 г., а прогнозната стойност на проекта е 2 959 555 лева.

Документацията за обществената поръчка е публикувана в профила на купувача на Община Русе, който се поддържа на Централизираната автоматизирана информационна система „Електронни обществени поръчки“ (ЦАИС ЕОП).

      Срокът за подаване на оферти за участие е до 23:59ч. на 12.01.2023г. Офертите се подават чрез платформата /ЦАИС ЕОП/ съобразно правилата за нейното използване по чл. 229, ал.1, т.12 от Закона за обществени поръчки и при спазване на изискванията, постановени от възложителя.

Припомняме, че с постановление от 5 ноември 2021 г. служебното правителство на Стефан Янев отпусна 3 млн. лв. за строителството на буферен паркинг за тежкотоварни автомобили в Русе.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук