Обявиха за невинен лекаря, обвинен от Венци Чикагото в побой

0

Районен съд – Русе призна за невинен общопрактикуващия лекар в с. Ново село И. И., обвинен от 54-годишния Венцислав Ангелов, по-известен като Венци Чикагото, че го е набил в лекарския кабинет.

В подадената на 13.06.2022 г. до съда тъжба Ангелов твърдял, че е пострадал при инцидент на 17.01.2022 г. Според него, той и Ж. С., чийто съпруг починал 12 дни, след като подсъдимият му поставил ваксината на „Янсен“, отишли в лекарския кабинет в с. Ново село, за да търсят информация защо е бил ваксиниран болен човек. В тъжбата си категорично е заявил, че не е удрял доктора, а се е случило точно обратното – докторът го бил ударил, от което бил получил лека телесна повреда. За обезщетяване на неимуществените вреди, изразяващи се в „болки, страдания, уронване на политическия и гражданския ми авторитет и причинените ми негативни преживявания“, тъжителят е поискал лекарят да получи наказание и да бъде осъден да му заплати 15 000 лв.

Екшън с Венци Чикагото в Ново село

След 5 съдебни заседания, множество разпитани свидетели и 2 назначени експертизи, Районен съд – Русе призна лекаря за невинен и го оправда по повдигнатото му с тъжбата обвинение. Мотивите към присъдата ще бъдат изготвени в законоустановения едномесечен срок.

Присъдата може да се обжалва и протестира в 15-дневен срок пред Окръжен съд – гр. Русе.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук