ОД МВР и „Локо дракони“ спечелиха надпреварата с драконови лодки

0

Отбор „Локо дракони“ спечели първото място при 10-членните екипажи в първия за Русе Фестивал на драконовите лодки, който се проведе през уикенда в Лесопарк „Липник“. Среброто отиде при отбор „Полицейски дракони“, а на трето място се класираха Армейските дракони. Специална почетна награда бе дадена на тима на русенските огнеборци „По – силни от огъня“. Абщо в надпреварата се включиха 12 отбора.

При екипажите, съставени от 20 души пък се наложи отборът, съставен от служители на Областната дирекция на МВР. Втори стана смесеният екипаж на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ и МВР – Русе. Бронзовите медали грабнаха „Хасковските дракони“.

Във втория ден от фестивала публиката се наслади на изпълненията на Танцов състав „Импулс“ към Общинския младежки дом с ръководители Милена Лазарова и Петя Бонева, Фолклорен танцов ансамбъл „Здравец“ към Общинския детски център за култура и изкуство с ръководител Димитър Донев и корепетитор Катя Димитрова и Вокална група „Слънце“ към Общинския детски център за култура и изкуство с ръководител д–р Наталия Константинова.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук