Off-Road за пешеходци

0

За това „Русе нюз“ и ТВН стартират нова рубрика – Off-Road за пешеходци. За нейното поддържане ще разчитаме на вас. Изпращайте ни информация и снимки за местата, които според вас „плачат“ за ремонт. А и за всякакви неуредици, касаещи местната власт. Достатъчно е само да натиснете бутона „Изпрати новина“. Напишете текста, прикачете снимка или видео, ако разполагате с такива. Ние пък се ангажираме да ги направим обществено достояние и да настояваме пред властимащите за тяхното отстраняваме. Нека се проявим като граждани, милеещи за града си.

Типичен пример  за лошото качество на тротоарните площи могат да се видят из целия град. Едва ли някой може да посочи в Русе поне една улица, по тротоарите, на която пешеходците да са в състояние да изминат поне 50-ина метра, без да са подложени на някоя екстремна изненада. За „илюстрация“ подбрахме ул. „Видин“. Не за нещо друго, а за това, че тя е една от „редовите“ улици в града – нито особено „централна“, нито пък – затънтена…

Бюджета през тази година е увеличен, тъй като цялата мрежа в града е разбита, работи се с пълни сили, заяви зам.-кметът Свилен Иванов.

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук