Определиха дата за записване в детските градини

0
Детските градини в Исперих

Това съобщи шефката на общинската дирекция „Хуманитарни дейности” Ирена Петрова. Това вече е окончателната дата за старт на електронното записване за забавачките, след като тя бе променяна на няколко пъти заради забавяне при изработката на системата. Записването ще става през сайта на Община Русе, където ще излезе специален линк.

От там ще следва избор за детска градина, ясла или обединено детско заведение. Майките и бащите ще трябва да попълнят своите и данните на детето и да получат регистрация. Отново по електронен път те ще могат да получат информация и за това дали детето им е прието в избраното от тях заведение.

Родителите ще имат възможност за избор на шест детски градини. Първото класиране ще бъде готово на 14 юни. Три дни преди това временно ще бъде спряно записването на децата за градините, като то ще бъде възстановено след излизане на класирането. Семействата, които нямат компютър могат да подадат документите на децата си на място в детските градини, а данните ще бъдат въведени от персонала на заведенията.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук