„Оргахим“ вече и с онлайн магазин

0

„Оргахим“ отвори онлайн магазин за продажба на всички продукти за обновяване на дома. Уеб-базираната платформа предоставя неограничен достъп до огромно разнообразие от интериорни и екстериорни бои за стени и тавани, лакове и продукти за дърво, бои за метал в многообразие от цветове и всички други съпътстващи продукти и материали за ремонти на дома и градината.

„Най-ярката следа, която ще остави Covid 19, е ускореното дигитализиране във всяка сфера на дейност и засилено преминаване от офлайн към онлайн пазаруване на различни типове продукти. За нас е изключително важно да можем бързо и лесно да осигурим нужните продукти на потребителите, заели се със задачата да обновят стаите в дома, фасадата на къщата или всичко от дърво и метал в градината“, каза маркетинг мениджърът на предприятието Емил Кунчев.

Сега това може да се случи през 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата на адрес. Навигацията в онлайн магазина е организирана по интуитивен и изключително достъпен начин, за да направи пазаруването лесно и приятно. Развитието му ще продължи с нови функционалности за визуализация, за избор на цвят, с различни видове промоционални и специални оферти само при онлайн пазаруване. Онлайн разходката за продукти и оферти започва на адрес: https://www.orgachim.bg/produkt-kategoriya/za-doma/, а скоро и  на инструмента за пазаруване „Shops“ на Фейсбук.