Осъдиха 3-ма рецидивисти, слагат електронна гривна на единия

1

Валери Д. Ферди Ф. и Мирослав Д. са се признали за виновни в извършване на серия кражби от различни домове.

Валери е осъден на една година лишаване от свобода, при първоначален строг режим. Наказанието на Ферди е една година лишаване от свобода, чието изтърпяване на основание чл.66, ал.1 от НК се отлага за изпитателен срок от 3 години. Спрямо него е наложена и пробационна мярка – ограничение в свободното придвижване, изразяващо се в забрана за напускане на жилището, което обитава в гр. Русе за времето от 21.00 часа до 06.00 часа на денонощието, за срок от 6 месеца, като обвиняемият се съгласява изпълнението на тази мярка да се изпълни чрез електронно наблюдение.

Третият участник в кражбите – Мирослав Д. , също е осъден на една година лишаване от свобода, което на основание чл.66, ал.1 от НК се отлага за изпитателен срок от 3 години.

Споразумението има последици на влязла в сила присъда, която е приведена в изпълнение. Валери е откаран в затвора, на Ферди също е приведено изпълнението на пробационната мярка – ограничаване в свободното придвижване, чрез поставяне на електронна гривна за наблюдение.

1 коментар

  1. Ееех, а в някои държави гривните не са електронни, а обикновени, електрически, и столчето на което посядват – също е електрифицирано…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук