Остават броени дни до концерта “Направи добро за непознат”

0
1134

Остават броени дни до концерта “Направи добро за непознат”, напомнят от едноименната фондация, създадена в памет на загиналата журналистка от ТВН Виктория Маринова.

Както ТВН нееднократно съобщи, в концерта, който ще бъде в неделя, 2 декември, в зала „Арена Монбат“, ще вземат участие някои от най-големите звезди на българската естрада, както и редица русенски групи и индивидуални участници. Сред имената, присъединили се към благородната кауза са Георги Христов, Орлин Павлов, Хилда Казасян, Силвия и Теди Кацарови, Дичо, DEEP ZONE Project, Дивна, Крисия, Мирела и Пресияна, Сунай Чалъков, ПоПоКАТЕ5Л, Боряна Баташова, Руслан Мъйнов и др.

От фондация “Направи добро за непознат” уточняват, че на практика билети за концерта няма. Тъй като целта е благотворителна, всеки сам преценява на каква стойност ще направи своето дарение на каса на NetWorx, според възможностите и личната си мотивация. Срещу това дарение ще получите сертификат, който и осигурява вашето седящо място в залата. Сертификатите за дарение на стойности 5 лв., 10 лв., 20 лв., 50 лв. и 100 лв.(VIP) могат да бъдат закупени на касите на NetWorx!

„Зала Arena Monbat има голям брой места, но те са все пак ограничени, затова – осигурете своето място, като не чакате последните дни, преди концерта!“, напомнят организаторите.