Откъде да купим детски играчки – Ozone.bg

0

детски играчкиНяма дете, което да не обича да играе с играчки. По магазините могат да се открият най-различни видове стоки от този вид, които са класифицирани според предназначението си и възрастовата група, за която са подходящи. Част от тях са за момичета, други за момчета, но има и универсалните решения, като конструкторите, пъзелите и др., които са любимо занимание и за малки, и за големи, разказват от онлайн магазин ozone.bg. 

С какви играчки обичат да си играят децата

Някои малчугани демонстрират предпочитания към плюшени животни, други към коли, а трети към кукли, като тук отново е редно да визираме пола и възрастта на детето. Когато дойде време за избор на изделия за игра, е препоръчително да се придържаме най-вече към възрастовата рамка:

  • новородени и деца до 1 година – музикални играчки, детски шезлонги, активни гимнастики, гумени изделия за чесане на венци (гризалки), бънджи и др.;
  • от 1 до 2 години – меки играчки с картинки и плюшени изделия, изработени от качествени материали, дървени пъзели, кубчета и др.;
  • деца над 2 годинки – детски пособия за рисуване, интерактивни играчки, книжки, ролеви игри и кукли;
  • деца в предучилищна възраст – тук изборът става още по-голям, като може да се заложи на Лего, настолни игри с образователна насоченост, сложни пъзели и прочее. 

Когато купувате подобни стоки, се уверете в тяхната безопасност и качествени материали за изработка. 

Кои са подходящи за момичета и кои за момчета

Детските стоки винаги са били и ще продължават да бъдат обект на голям интерес от страна на родителите, което прави тази пазарна ниша изключително развита. Изобилието от възможности едновременно ни улеснява и затруднява, а за да вземем по-лесно решение какъв продукт за игра да купим, е хубаво да знаем предвид кой е подходящ за момчета и кой за момичета. Ето и някои полезни насоки: 

  • момичета – обожават да играят с кукли и да се занимават с творчески дейности, които развиват множество умения. Меките, плюшени изделия са също техен фаворит, както и Лего конструкторите с конкретна тематика – принцеси, животни, Дисни герои и др.; 
  • момчета – те предпочитат колите и детските игри с дистанционно, но могат да се забавляват още и с акумулаторни превозни средства за навън. Малките момченца се вълнуват от битки, приключения и динамични занимания, които повишават градуса на настроение и им дават възможност да изразят себе си. 

Изберете детска играчка и според това какви са интересите на вашето дете – то знае най-добре какво ще го развълнува и накара да се забавлява от сърце! 

Откъде да ги купим 

В магазин ozone.bg ще намерите богата селекция от детски продукти за игра, които можете да закупите чрез онлайн поръчка на изгодни цени. Бързата доставка е също част от фирмената политика, заради която много хора вече заложиха на тях.