Откараха в „Съдебна медицина“ тялото на загиналия заедно с колата

0

По тази причина се наложи тялото на загиналия млад мъж да бъде транспортирано до отделението по съдебна медицина заедно с автомобила. Повече от час пък продължи операцията по изваждането на ТИР-а от крайпътните храсти, където се е озовал след удара.

katastrofa_byaala17Както „Русе нюз“ първи съобщи, инцидентът станал около 16 ч. вчера по пътя Русе – Велико Търново. Малко преди Т-образното кръстовище при отклонението за София „Опел“-ът, който пътувал в посока към столицата, внезапно свил в ляво и се блъснал челно в идващия насреща му тежкотоварен камион. Водачът на лекия автомобил е загинал на място, а в резултат от силния удар колата се е преобърнала по таван. Деформирана е до такава степен, че спасителите не успяха да извадят тялото от нея. По тази причина все още загиналият не е идентифициран. 23-годишният шофьор на камиона се е отървал без сериозни наранявания, но е в шок.

В резултат от инцидента и продължилата няколко часа спасителна операция, движението по направленията Русе-София и Русе-Велико Търново и обратно бе затруднено. Образуваха се километрични опашки от автомобили, автобуси и камиони, а за да не става излишно струпване, част от ТИР-овете бяха спирани още на изхода на Русе.

 

зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук