Откриха, че 93% от мъжете и 68% от жените сънуват еротични сънища

0

Експерти решили да разчетат най-популярните еротични събития, които изживяваме, докато спим. Например, сексът с непознат може да означава, че в реалния живот трябва да бъдете по-настоятелни и да изразявате собственото си мнение.

Изневярата на сън подсказвала, че любимият човек се нуждае от повече внимание. Именно чувството на вина, че пренебрегвате партньора си се изразява чрез този еротичен сън.
Сънувате ли, че правите секс с човек от същия пол показвате липса на любов и доверие, а ако на сън ви се привиждат страстни сцени с бившия, замислете се как да избягате от рутината с новия човек до вас, с когото изглежда нещата в спалнята са прекалено скучни, казват учените.
Наскоро друго проучване показа и кой колко сексуални фантазии на сън има. Учени откриха, че 93% от мъжете и 68% от жените сънуват еротични сънища. Неприличните фантазии по време на сън се появяват средно по пет пъти на месец при жените и 15 пъти при мъжете.
Една на всеки четири жени признава, че опитва на практика видяното в „страната на сънищата“. Еротичните сънища завършват с оргазъм при 35% от жените и 15% от мъжете на възраст между 25 и 35 години.
Оргазъм докато спят получават най-често 20-годишните мъже и 40-годишните жени, тъй като през тези периоди двата пола изпитват най-силна неудовлетвореност. Източник БГНЕС и vesti.bg.
агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук