Отличиха полицай за 27-годишна служба

1

Мейсут Даудов, който утре става на 60 години, получи днес пред колегите си от Първо РПУ почетен знак трета степен от директора на ОД на МВР – Русе комисар Светослав Първанов. Даудов е бил старши полицай в групата за охрана на обществения ред. През годините служба той няма нито едно наказание. Награждаван е 18 пъти – с благодарност, писмена похвала и парична премия за добра работа. Шефът на русенската полиция Светослав Първанов уточни, че като млад полицай е бил в екип с Даудов и е изпитвал огромен респект пред него.

Даудов започнал работа във Ветово, а след това е бил и в Бъзън. Помагал е при етнически проблеми, тъй като познава добре психологията и навиците на различните етнически групи.

Мейсут Даудов е баща на двама сина и дядо на три внучета. Дългогодишният полицай коментира, че е горд, че е бил на улицата и е помагал на хората. Той бе категоричен, че ако нямаш доверието на хората, не можеш да бъдеш добър служител на реда. Пред медиите Мейсут Даудов сподели, че всеки полицай трябва да бъде по малко и психолог за да може да върши добре работата си.

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук