Отново ад по подходите към Дунав мост 

1

За породен ден ад по подходите към Дунав мост при Русе. Интензивният трафик на камиони и задръстването, което се получава, създават проблем и за градския транспорт на Русе.

Изключително дълга е колоната от автомобили, които буквално са спрели и не се движат. Има и такива, които решават да се върнат и започват да се движат в насрещното. Блокирана е изцяло отсечката по бул. „България“, колоната достига до изхода за София.  

Заради интензивния трафик се бяха образували тапи дори и в града.  Изключително тежка е обстановката и по бул. “Тутракан”. 

„Пълна лудница е. От 14 часа съм на опашката. Пътувам от Варна за Букурещ вече три дни. Срамота“, заяви Костадин Костадинов, шофьор на камион. По думите му камионите се редят в двете ленти в платното на международния булевард в посока „Дунав мост“, защото няма кой да ги контролира.

 

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

1 коментар

  1. А защо никой не ги глобява за нарушаване на нощната тишина? Цяла нощ свирят и будят кварталите около международното. Разбирам, че е протест, ама има закони и квито и да са тези ТИР-ове, шофьорите са длъжни да спазват тези закони

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук