Отвориха подлеза на бул. “Липник”, майки и инвалиди не могат да го ползват  

0

Достъпът до цялостно ремонтирания подлез на бул. „Липник“, при бившия завод „Петър Караминчев“, е възстановен, похвалиха се от общинската администрация в Русе. 

Напълно обновени са стените и таваните, като преди полагането на новата подова настилка е коригирано и водоотвеждането. Положена е нова мозаечна мазилка по челата на бетоновите козирки, гредите, колоните и бетоновия цокъл. 

По време на ремонта е положена нова хидроизолация на бетоновите козирки, поставени са и нови водосточни тръби. На мястото на старите метални пана е изградена зидария с газобетонови блокчета, а удобните места за сядане в най-скоро време ще бъдат оформени като дървени пейки. 

Подлезът е с ново осветление, като са поставени 7 камери за денонощно видеонаблюдение срещу евентуални вандалски прояви.  

Подлезът изглежда много по-добре от преди ремонта, но за съжаление, отново са допуснати някои пропуски. В този си вид той не може да бъде ползван от хора с увреждания и майки с детски колички, коментираха русенци в социалните мрежи. При извършването на ремонта не е направено нищо за да бъде ползването на съоръжението достъпно за тези групи.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук