Паеля, приготвена от актьор и ученичка, спечели „На върха на ножа“

0

Приготвената от тях испанска паеля така се понрави на членовете на журито, че двамата веднага получиха предложение за работа от собственика на ресторант „Балкантурист”.
Второ място спечели Пламена Енчева от филиала на Русенския университет в Разград, на трето място се класира Елена Ангелова от дирекция „Икономика и управление на собствеността“ в общинската администрация в Русе. Наградата на журито бе присъдена на Десислава Тихолова от Регионалния исторически музей.

В първото по рода си състезание участие взеха 9 отбора-непрофесионалисти. В тях се включиха представители на различни институции в град Русе и по един ученик от Професионалната гимназия по туризъм „Иван П. Павлов”.
Председател на журито беше Ивайло Димитров –шеф-готвач и председател на Клуб на професионалните готвачи – град Русе. Шеф-готвачите Живко Димитров и Петър Атанасов се изявиха като членове на журито.
„Няма да крия, че когато имам време ми доставя огромно удоволствие да готвя. Всичко, което видях на това състезание, е впечатляващо”, заяви кметът Пламен Стоилов, който награди участниците и увери организаторите, че имат пълната подкрепа на Община Русе и за следващото издание на конкурса догодина.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук