Пак не успяхме „да си върнем“ на Италия, останахме без медали

0

volley-bg-italy-sokolov25Националите ни загубиха 2:3 (25:21, 21:25, 20:25, 25:21, 7:15) гейма мача с Италия за бронзовите медали от Световната лига. Така за пети път България загуби среща за третото място, след 1994, 2004, 2006 и 2012-та година.

Момчетата на Камило Плачи не успяха да регистрират най-доброто си класиране в Световната лига, както и да си го върнат на Италия за загубата на малкия финал на Олимпиадата в Лондон.

volley-bg-italy22Волейболистите ни стартираха мача отлично, като спечелиха първата част с добра игра. Те обаче така и не намериха отговор на атаките на Италия в следващите два гейма, и отстъпиха, като имаха само епизодични силни моменти. В четвъртия гейм, когато трябваше да се остане в срещата, българските волейболисти отново се стегнаха, и оставиха далеч зад себе си „адзурите“. В този гейм нашите момчета направиха и някои от най-хубавите си отигравания.

В тай-брека обаче нямаше и помен от играта им в четвъртия гейм. Играха колебливо и позволиха на италианците да натрупат добър аванс, който им донесе победата.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили
Посъди дърво-остави следа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук