„Патриотичен фронт“ откри кампанията си с дарение

4
2115

patriot_front-otkrivane-kampania41„Решихме да открием своята кампания не с някаква гръмка проява, а с едно дарение – 4 теглилки за бебета и 2 инхалатора“, каза пред присъстващите водачът на листата в 19-ти Русенски избирателен район Искрен Веселинов. Избора той мотивира с нелицеприятния факт, че Русе е шампион по намаляване сред големите градове. „Ражданията в рамките на последните 5 години са спаднали с 20 % от 2 300 на 1 860 през 2013 г. Това трябва да бъде осъзнатата грижа за всеки един, който се кандидатира да народното доверие … За да има България“, допълни Веселинов.

patriot_front-otkrivane-kampania31Втори в листата е Тодор Койнов – регионален координатор на ПП НФСБ за област Русе. Председателят на НФСБ за община Бяла Георги Георгиев е трети, а четвъртото място е за Галин Григоров – координатор на ВМРО за Североизточна България. В 16-членната листа са още Нина Крушева, Валерий Джуров, Милена Костова, Светослав Рабчев, д-р Теодор Оджаков, Деско Десков, Росица Тодорова, Деян Стайков, Димитър Димитров,Цветан Бенкин, Велико Цонков и Асен Даскалов.

Платена публикация

4 КОМЕНТАРИ

  1. Няма по-голям жест от това да стартираш кампанията си с дарение! Незнам на какво се дължи тази злоба от страна на ,,герберските” тролове, но явно е доста добре финансово подплатена! 🙂