Петима установени зад волана след употреба на алкохол или дрога в Силистренско

0
Акция срещу управлението на

Пет водачи, шофирали след употреба на алкохол или дрога, са установени при проверки на пътни полицаи в периода 10-13 февруари в Силистренско, съобщават от местната полиция.

След употреба на амфетамин 21-годишен управлявал лек автомобил „БМВ“ по бул. „Македония“ в Силистра. Той бил засечен от пътни полицаи на 11 февруари около 20.30 и тестван с техническо средство. Мъжът е дал кръвна проба за химичен анализ, бил е задържан за срок до 24 часа.

С 1.25 промила 35-годишен шофирал лек автомобил „Нисан“ по ул. „Добруджа“ в Силистра. Пътни полицаи го спрели за проверка на 11 февруари около 02:40 часа и го тествали с дрегер. Водачът е дал кръвна проба за химичен анализ и е бил задържан за срок до 24 часа.

Под въздействие на алкохол 28-годишен управлявал лек автомобил „Мицубиши“ по ул. „Д-р Анастас Янков“ в Силистра. При проверка с дрегер, извършена на 12 февруари около 01:30 часа, уредът отчел 1.69 промила алкохолно съдържание в издишания въздух, дадена е и кръвна проба. Водачът е бил задържан за срок до 24 часа.

23-годишна жена е санкционирана с акт за шофиране в нетрезво състояние. На 11 февруари около 00:45 по ул. „Добруджа“ в Силистра часа тя била засечена зад волана на лек автомобил „Сеат“ и тествана с дрегер. Алкохолната проба отчела 0.70 промила алкохолно съдържание. Съставен ѝ е акт.

зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук