„Писта Русе 2018“ за пореден път събира хиляди

0
46
паркинга до хотел „Дунав“

„Писта Русе 2018“’, кръг от Националния шампионат – затворен маршрут, през уикенда за пореден път ще събере хиляди приятели на автомобилния спорт в Русе.

Организатори на състезанието, което ще се проведе на 16 и 17 юни на пътен възел “Христо Ботев”  са ”Русе Кар Моторспорт”, Община Русе и най-големият телекомуникационен оператор в региона „Нетуоркс – България“.

Тази година в надпреварата ще се включат близо 70 коли, като програмата ще включва класовете „Туринг“, „Макси“, „Свободен“ серия купа ”Енеос”, „Купа Лада“, както и шоу програма, включваща дрифт между сериите.

Почти 40 години „Писта Русе” заема значимо място в спортния календар на Русе и е важно мероприятие за автомобилния спорт в България и създава неповторима атмосфера в дунавския град. Състезанието се посещава от почти 30 000 зрители, любители на високите скорости и нашият град винаги се е гордеел с домакинството си.

Хилядите любители на автомобилния спорт, които по една или друга причина няма да имат възможност да бъдат край пътен възел „Христо Ботев“, могат да наблюдават състезанието „Писта Русе“, независимо от това, къде се намират.

Телевизия ТВН ще излъчи пряко цялото състезание, а тези, които не са абонати на телевизията, могат за сторят това от сайта tvn.bg. Независимо от това, в коя точка на света се намират, достатъчно е само да натиснат бутона TVN LIVE и в браузъра на компютъра или на мобилния си телефон ще могат да наблюдават пряко развоя на цялото състезание.