Пиян плевенчанин буйства в заведение, удря полицай

0
Пияна дама заби

Пиян плевенчанин е задържан в полицията заради непристойно поведение в заведение, съобщиха от пресцентъра на полицията в Русе.

Около полунощ срещу 5 декември екип полицаи от Второ РУ са били пратени на бул. „България“ в Русе, след като на тел. 112 е бил получен сигнал за проблем в ресторант на паркинг. От персонала на заведението поискали съдействие от полицията, заради клиенти в нетрезво състояние, които предизвикали скандал и не искали да напуснат обекта. На място служителите на реда установили, че сигналът е заради 44-годишен мъж от град Плевен, който бил във видимо нетрезво състояние. При появата на униформените той продължил да се държи непристойно, започнал да отправил обидни изрази и квалификации по адрес на служителите на реда, освен това нападнал един от полицаите и го ударил.

44-годишният мъж бил задържан и отведен в районното управление, като при задържането е оказал съпротива. По случая е започнато разследване в хода на образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 325, ал.2 вр. ал. 1 от НК.