Пламен Нунев сдава поста като областен координатор на ГЕРБ? (на живо)

0
Росен Даскалов е общински координатор

Оставката на областният кординатор на ГЕРБ Русе Пламен Нунев ще бъде гласувана на днешното Национално събрание на партията.

Нунев подаде молба за освобождаване на заеманите от него ръководни постове в партията на 8 април, след като ГЕРБ остана втора на парламентарните избори, а две години по-рано загуби и кметското място в Русе.

„След изборите, на 8 април, подадох заявление до Изпълнителната комисия на партията за оттеглянето си от поста областен координатор. От 2006 година съм координатор на ГЕРБ в Русе. Аз съм човек, който може да носи отговорност и смятам, че това е правилното и достойното решение. През тези 15 години съм дал всичко от себе си, за да изведа ГЕРБ – Русе на едно от челните места в страната. Резултатите от последните и предпоследните избори ясно показват, че трябва да има промяна. Партията има нужда от нови лица, които да вложат своята сила и енергия в партийната работа. Човек трябва да бъде на терен, да ходи по малките населени места. Благодаря на Бойко Борисов, че бяхме в битката рамо до рамо. Оставам на разположение да помагам с опита, който съм натрупал през годините” заяви Нунев

 

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили