Плащането на местни данъци и такси към Община Русе започва от 11 януари

0
местните данъци и такси за 2019 година

От 11 януари ще бъде възможно заплащането на всички данъци и такси към Община Русе за 2023 г. Задължените лица ще могат да платят в брой или с ПОС терминал на касите на Община Русе на ул. „Котовск“ № 1, в сградата на СБА, както и в изнесения офис в бл. 4 в кв. „Дружба“ 3.

Плащания на данъци и такси могат да се извършват и чрез банков превод, а клиентите на Пощенска банка, ДСК, ОББ, ПИБ и Алианц Банк също могат да покриват задълженията си чрез своето онлайн банкиране. Плащания могат да бъдат направени и чрез Изипей и Фастпей в цялата страна, както и през интернет платформата Ипей.

Налогът за недвижимите имоти, таксата битови отпадъци и данъкът върху превозните средства могат да бъдат платени на две равни вноски до 30 юни и до 31 октомври. За предплатилите пълния размер до 30 април е предвидена отстъпка от 5 на сто.

Задължените лица могат да направят и онлайн справка за своите данъци и такси, както и да ги платят, през сайта на Община Русе по всяко време чрез ПИК на НАП, Квалифициран електронен подпис (КЕП) или ЕГН/ЕИК и Персонален идентификационен номер (ПИН), който може да бъде получен от Дирекция МДТ.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук