Плеймейтка заплаши със съд всеки, който я свърже името й с Борисов

0

Плеймейтката и модел Маги Бадер заплаши, че ще съди всяка медия, която свързва името й с това на премиера в оставка Бойко Борисов или със съсобственика на фирма „Градус“ – Иван Ангелов. Причината – в интервю пред сайта Agri.bg бизнесменът Светослав Илчковски, който твърди, че е бил изнудван от приближени до ГЕРБ, каза, че Бадер е „Мата Хари“.

Борисов не е чувал ГЕРБ да рекетира бизнесмени (видео)

Подозира се, че това е жената, направил снимките от спалнята на премиера, които бяха разпространени миналото лято. На тях се вижда спящият Борисов, на нощното му шкафче пистолет, а в чекмеджето – пачки евро и златни кюлчета.

⚠️ Така! Официално заявявам, че НЕ познавам г-н Борисов и г-н Ангелов. Никога в живота си не съм ги срещала, както и не…

Posted by Маги Бадер on Friday, May 7, 2021

 

Илчовски твърди, че на Ангелов платил 5 хил. лв. на момичето, „за да обслужи нашия премиер“.

„Знам го, тъй като бях там“, заяви той.

„Официално заявявам, че НЕ познавам г-н Борисов и г-н Ангелов. Никога в живота си не съм ги срещала, както и не съм имала допир до тези хора!“, написа в отговор Бадер.

„Градус“ обяви, че дава Илчовски на съд

Освен за „Мата Хари“ Илчовски, който свидетелства пред комисията по ревизия на управлението на Борисов, оглавявана от Мая Манолова, разказа и че му показали клип със сексуални извращения над бизнесмен, задържан в ареста.

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили