Почерпен софийски тийнейджър „влезе“ с А8 в „Михаела“

5

Това съобщиха от областната дирекция на МВР в Русе. Инцидентът станал около 3 ч. тази нощ. 19-годишният В.В. от София се движел с автомобила, в който били още едно момче и две девойки, по бул. „Ген. Скобелев” в посока ул. „Борисова”. При навлизането в кръстовището загубил контрол над мощната машина и буквално влязъл в заведението. katastrofa_mihaela61Тъй като поради ранния час в близост до мястото на инцидента нямало никой, изтеглил автомобила и изчезнал. Полицейските служители обаче го настигнали в района на бензиностанция „Лукойл” на бул. „Ген. Скобелев”.   Направената с техническо средство алкохолна проба показала, че тийнейджърът управлявал „Осмицата“ с 1,3 промила алкохол.

Пострадали при инцидента няма. Щетите са основно по заведението, което е с издънени прозорци, пречупено е и едно от декоративните дървета.

Причините за пътнотранспортното произшествие са в процес на изясняване.

 

5 КОМЕНТАРИ

  1. А8 Софийска регистрация,смятай,че вече всичко е приключило тихо мълком 🙂

  2. Не жалете собственика на заведението. Михаил Михайлов е рядко срещан изрод.

  3. Eх да бяхме в САЩ пил увредил чужда собственост избягал мястото на инцидента но УВИ в България сме където всичко може.

  4. Ахахаха ихихихи, има ли умрели? Размазани хора по стените със счупени черепи, червата им по счупените прозорци. Няма? Ми, условна присъда много ясно.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук