Пореден акт на вандализъм в подлеза при Спортната зала

0
Пореден акт на вандализъм

Пореден акт на вандализъм е извършен в подлеза на кръговото кръстовище при бул. „Скобелев“ и бул. „Липник“ в Русе, алармираха от общинската администрация.


Охранителните камери са заснели как посред бял ден група тийнейджъри драскат със спрей по стената, снимат се в огледалото на подлеза, а след това отново драскат по стената зад него. Лицата на извършителите се виждат ясно, предстои органите на реда да установят тяхната самоличност.
От Община Русе благодарят на родителите на момичетата, които преди броени дни извършиха подобна вандалска проява, драскайки по стените на същия подлез. Те лично са разпознали децата си и са поели пълна отговорност за действията им, включително и за възстановяването на щетите. Малко след това полицията е разкрила и младежите, които с бухалка счупиха огледалото в подлеза. Техните имена ще бъдат предоставени на директорите на училищата, в които учат, с настояване за строги наказания.
От Община Русе отправят апел към гражданите да сигнализират, ако станат свидетели на нарушения, на имейл – mayor@ruse-bg.eu или на тел. 112. Призовават се гражданите, които разпознават извършителите от охранителните камери, да се обадят на Областна дирекция на МВР – Русе на тел. 082/882 91 или на СЗ „КООРС“ на тел. 0882 898 367. Анонимността на свидетелите е гарантирана.

Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили