Поредна лятна академия на фондация „Бистра и Галина“

0

В обученията, които ще започнат в началото на месец юли, могат да се включат момичета и момчета на възраст от 10 до 18 години. Документи от тях ще се приемат до 26 юни, като освен молбата, в която трябва да уточнят избраната класна стая е необходимо да приложат копие на годишните си оценки от бележника в училище.

Заниманията ще бъдат безплатни, ще продължават по четири часа на ден, а от фондацията ще осигурят всички необходими материали.

Тази година в Академията ще могат да се включат 130 деца, разпределени в няколко класни стаи. Това са „Начално програмиране”, която ще се води от доц. д-р Пламенка Христова и гл. ас. Галина Атанасова от РУ „ Ангел Кънчев” и Сюзан Феймова от МГ”Баба Тонка”. Хореографи от центъра за изкуство и култура ще водят заниманията по фолклорни танци, а класна стая „Пантомима” ще се води от Мария Неделчева. Децата които изберат занимателната психология ще работят с Магдалена Дакова. Класна стая „Квилинг-и 3D оригами” ще се ръководи от Елеонора Карачорова и Фънда Мехмедова, а стая „Рисуване” – от художничката Юлия Пенкова. Класна стая „Онлайн медии и литература” ще се ръководи от Гергана Илиева от „Областен информационен център” Русе  и Иглика Пеева от Радио Русе. Заниманията в професионалното ателие „Културно-историческо наследство и археология” ще се правят със специалисти от Исторически музей – Русе, а класна стая „Фотография” ще бъде ръководена от фотографа Атанас Пеев.  Класна стая „Евристика”  ще бъде водена от проф. Диана Антонова и нейния екип от РУ ”Ангел Кънчев”.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук