Поредна зверска катастрофа по пътя Русе – Бяла

3

katastrofa_indijska_koliba15Инцидентът станал малко след 19 ч., в района на 19-ти километър, недалеч от Индийската колиба. Автомобил „Опел“ със силистренска регистрация, движещ се в посока към Бяла, по неизяснени причини навлязъл с висока скорост в насрещното платно и там се блъснал челно в движещия се към Русе лизингов „Фолксваген Голф“. katastrofa_indijska_koliba13Ударът бил толкова силен, че след сблъсъка двата автомобила се разделили на повече от 80 метра! Разстоянието между тях е засипано с откъснати гуми, парчета от броните, фарове, части от ходовата част на колите. Движението в района е затруднено, регулира се от екипи на полицията.

katastrofa_indijska_koliba52Минаващи шофьори сигнализирали за инцидента на тел. 112. Веднага на място били изпратени две коли на Спешна помощ, които са откарали двамата шофьори и майка с дете на година и три месеца в русенската болница. При прегледа в болницата станало ясно, че най-тежко е пострадала 22-годишната А.Б.Ч., която е с разкъсно-контузна рана на главата. Настанена е в Неврохирургия, по информация от болничното заведение опасност за живота й няма. Двамата водачи – Д.Ю.Д на 45 години и И.Б.И. на 30 години са с травми в областта на гърдите и корема, настанени са в отделението по обща хирургия. Най-леко се отървал най-малкият пътник – А.Ч. на година и три месеца, който е пуснат в къщи.

зарядни станции за електромобили

3 КОМЕНТАРИ

  1. …..Пълно е с пари от данъци и винетки …. ама са в джобовете на ония в парламента ….. и на тия нашите тук в Русе …. Този път трябва да се раздели на две, ..95% от катастрофите по него са от насрещнодвижещи се мпс-та…и това го знаят всички тези горе…

  2. А този силистренски водач чий грездей държи в насрещното платно! До кога бе, простаци? Жалко за невинните хора!

  3. По пътя Русе-Бяла има нужда от стюарди с жълти и червени флагове,а също и от коли на сигурността,като във Ф1.
    А по повод най-малкия пътник при катастрофата-не е трябвало да пускат дете на година и три месеца да се прибира в къщи.Дано не се е загубило!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук