Потвърдиха мярката за неотклонение на Бисер Миланов

0
22
За пореден път

Решението на Районния съд беше обжалвано от прокуратурата, но дори и окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев не успя да се пребори за по-строга мярка.

Самият Миланов не се яви на четенето на решението му, по думите на защитника му, станало му лошо от горещината.

Пред съда Бисер Петното заяви, че изобщо не е ударил пострадалата Йоана, чиято челюст пострада преди седмица. Само я бил дръпнал, а тя се спънала и паднала и така си разбира челюстта. Миланов се оплака и че е безработен, не разполага със средства и затова даже помоли за намаляване на определената му гаранция от 1000 лв.

Както „Русе нюз“ вече съобщи, Миланов е привлечен като обвиняем за причинена средна телесна повреда в резултат на нанесен побой на 26-годишната Йоана, с която съжителствал допреди няколко месеца. Деянието било извършено на 12 юни преди обед в автосервиз на ул. Св. „Димитър Басарбовски“. Между Миланов и 26-годишната Йоана избухнал спор, който прераснал в свада, при която той нанесъл удар в лицето на жената. В резултат на удара е счупена долната челюст отляво и горната челюст отдясно, има един счупен зъб в горната част на ченето и един, който се клати в долната част. Два дена по-късно беше задържан за побоя с полицейска мярка за 24 часа, срещу него бе образувано бързо производство. Русенският Районен съд обаче го пусна под гаранция срещу 1000 лв, и промени обвинението срещу него, като извършено по непредпазливост.