Пожар в „Дисниленд“, посетителите бяха евакуирани

0

В част от увеселителния парк „Дисниленд“ в Калифорния е възникнал пожар. Посетителите са били евакуирани. 

Гостите, които гледаха шоуто Fantasmic в събота късно вечерта в Дисниленд, са били евакуирани, след като робот-дракон Maleficent се е запалил към края на вечерното шоу.

„По време на финалното шоу на Fantasmic в парка Дисниленд в събота вечерта драконът се запали“, каза говорител на Дисниленд в изявление. „Пожарно-спасителната служба на Анахайм реагира бързо и пожарът беше потушен.

Огънят е избухнал в събота вечерта по време на шоуто „Фантастик“ в увеселителния парк в Калифорния. От противопожарната служба в града съобщават, че няма данни за пострадали. Все още не е известно и какви са размерите на нанесените от пожара щети.

Говорителят на Дисниленд добави, че членовете на актьорския състав са били евакуирани от остров Том Сойер, където се провежда шоуто.

Поради дим и вятър атракциите в близост до острова бяха безопасно евакуирани от всички гости и причината за пожара остава в процес на разследване в момента“, се казва в изявлението. „Ние временно преустановяваме огнените ефекти, подобни на тези, използвани във Fantasmic в парка Дисниленд, на избрани представления и развлекателни изживявания в световен мащаб, поради прекомерна предпазливост след пожара на реквизита на Fantasmic в парка Дисниленд. Постоянната безопасност на нашия актьорски състав и гости е от изключително значение .“

Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук