“Празник на квартала” събра стотици в “Дружба” 

0

Стотици жители от всички възрасти се забавляваха на възобновения след отпадането на противоепидемичните мерки “Празник на квартала” в русенския к-с “Дружба”. 

Старт на събитието в спортния комплекс “Олимпия” даде танцов състав „Фламинго“ ЕТНО към СУ „Васил Левски“, който създаде много настроение с изпълненията си. 

Малки и големи не пропуснаха възможността да се включат в множество атрактивни индивидуални и семейни игри. За най-малките бяха предвидени забавни работилници, фейс пейтинг, много музика и танци. За всички участници в различните състезания бяха осигурени награди.  

Проведоха се и два кулинарни конкурса – за домашно приготвена питка и лютеница. Към експертното жури от преподавателите на ПГТ „Иван П. Павлов“ в състав Цветелина Петрова, Биляна Николова и Иван Бонев, се включи и зам.-кметът Златомира Стефанова. След дегустацията, те оценяваха кулинарните шедьоври по четири показателя – цвят, аромат, консистенция и вкус. Приза за най-вкусна лютеница и първо място грабна Даниела Илиева. Капитанска лютеница донесе второ място на Инна Билчева, която спечели и първа награда в конкурса за най-красива и вкусна питка. Трета са класира Надежда Великова. 

Празникът на квартала завърши с концерт на русенската група Soda A’coustic. 

 

Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук