Предложение, направено по време на дрифт-шоу, спечели конкурса за най-романтично предложение за брак

0

Три русенски семейства спечелиха награди от конкурса за най-романтично предложение за брак, обявен от Община Русе.

Това са Габриела и Йордан Младенови, Богдана и Димитър Боневи, Елина и Владимир Ташкови. Те получиха от кмета Пенчо Милков ваучери за романтична вечеря, а заелите първо място ще се насладят безплатно и на спектакъл на Драматичен театър „Сава Огнянов“. Наградите им бяха връчени в деня на виното и любовта.

„Пожелавам на всички ви любовта ви един към друг да става все по-силна с годините. Пазете уважението помежду си и винаги търсете път един към друг“, обърна се Милков към семействата.

Той връчи на победителите ваучери за романтична вечеря, а заелите първо място ще се насладят безплатно и на спектакъл на Драматичен театър „Сава Огнянов“.

Специален подарък получи и една от най-възрастните двойки в общината – сем. Чолакови, които споделят житейския си път вече 62 години.

Ето и историите на спечелилите:

Габриела и Йордан споделят страстта си към автомобилите, а предложението за брак става пред хиляди зрители по време на дрифт шоу, в което и двамата участват. Женят се през 2021 г. на същото място, изпълнено с шум на мотори, пушеци и мирис за изгорели гуми.

Историята на семейство Боневи е не по-малко интересна. Димитър предлага брак на Богдана навръх Димитровден, също както неговият дядо прави 60 г. по-рано. Серия забавни указателни „писма“ отвеждат бъдещата булка до пръстена, а сватбата след това включва традиционните български обичаи.

Красивият русенски залез става фон на любовното вричане на Елина и Владимир. Той изненадва половинката си с излет по залез на русенското пристанище. В построена за целта беседка и под майсторските изпълнения на акустична китара тя открива заветното „Омъжи се за мен!“, изписано върху захарни бисквитки.

Конкурсът „Най-романтично предложение за брак“ се организира от Община Русе по повод отбелязването на Световната седмица на брака.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук