Промяна в приема за ДГ „Слънце“ в Русе

0

Община Русе уведомява гражданите, че считано от 11 април в програмен продукт „Прием в детска градина“ могат да заявят самостоятелно желание за прием в двете отделни сгради на ДГ „Слънце“, както следва:

  • ДГ „Слънце“ – ул. „Шейново“ 14
  • ДГ „Слънце“ – ул. „Доростол“ 24

От системата отпада приемът във филиал „Бисер“.

От Община Русе допълват, че считано от същата дата, всички подадени към момента заявления за прием за предстоящите класирания, в които е посочена ДГ „Слънце“, автоматично са прехвърлени и в заявлението им на мястото на ДГ „Слънце“ е отразено ДГ „Слънце“ – ул. „Шейново“ 14.

В тази връзка родителите, посочили филиал „Бисер“ или искащи детето им да кандидатства за сградата на ул. „Доростол“ 24, е необходимо да извършат корекция при подредбата на желания, отразявайки валиден избор за детско заведение.

Корекция на съществуващи заявления за първото класиране за прием в учебната 2023/2024 г. могат да се извършват до 2 юни включително.

За съдействие и допълнителна информация относно промените в приема в ДГ „Слънце“ гражданите могат да се обръщат към служителите в детското заведение на телефон 082/845-859.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук