PSY – Gentleman отбелязва нов рекорд, в момента 128 млн. гледания

0
PSY
PSY - Gentleman

Предишният рекорд за достигане 100-те милиона беше на Сюзан Бойл от британското телевизионно шоу „Х фактор“, но тя набра това число за цяла седмица през 2009 г., а Сай отбеляза 104,5 млн. влизания само за 4 дни.
Новото видео на южнокорейския рапър подобри всички рекорди на сайта за видеосподеляне още в деня на пускането си онлайн,

Дългоочакваното продължение на Gangnam Style, беше качено в 12 часа по Гринуич в събота, като в първите 24 часа то събра близо 20 милиона гледания, побеждавайки предишния рекорд за брой гледания за един ден от 8 милиона, поставен от песента на идола на тийнейджърките Джъстин Бийбър Boyfriend през май 2012 г.

51 милиона гледания за 40 часа!! Боже мой!!!„,каза тогава развълнуваният Сай в „Туитър“. Във видеото южнокореецът е със запазената си марка – слънчеви очила, и танцува на различни места в и около Сеул, включително в магазин за дрехи, ресторант, басейн и библиотека.

През миналата година Сай покори света с Gangnam Style и своя уникален танц, пресъздаващ езда на въображаем кон.
Видеото се превърна в най-гледаното за всички времена в YouTube със сатирата си, пресъздаваща живота в лъскавия квартал на южнокорейската столица.

Оценките за текста на песента на „Джентълмен“ са смесени, но танцът на Сай отново е хит. Който все още не е гледал видеото, ето го  ТУК
Източник Youtube.com и vesti.bg.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук