Регионален полуфинал на Каменица ФЕН Купа през уикенда в Русе

0
Каменица ФЕН Купа

Най-добрите аматьорски тимове от Разград, Силистра, Търговище и Русе ще се съберат на ст. „Дунав“ през уикенда.

На 9 и 10 юни там ще се проведе шестият регионален полуфинал на Каменица ФЕН Купа, участие в който ще вземат 32-та най-силни отбора от четирите области.

Официалното откриване ще бъде в 12:00 ч. в събота, а непосредствено след това ще бъде даден началния сигнал на демонстративен мач между отборите на Община Русе и ветераните на ФК „Дунав“.

След като ветераните и общинарите покажат на какво са способни, на терена ще започнат мачовете от груповата фаза. Те ще се играят през целия съботен ден, а в неделя турнирът ще продължи с директни елиминации. Името на новия регионален шампион, който ще подпечата билета си за националните финали на Фен Купа 2018, ще стане ясно в неделя. Финалният двубой ще започне в 13:00 часа.

И през двата дни на регионалните полуфинали в Русе, партньорите на турнира LEGEA, Telenor, БАМФ и Rexona ще провеждат множество игри и томболи и ще раздават щедри награди на посетителите. Участието в тях е напълно безплатно, като единственото условие е участниците да са пълнолетни. Традиционно, над 500 гости ще се сдобият с атрактивни призове, вариращи от бирена чаша и футболна топка до оригинална фланелка на „Палермо“, GPS фитнес гривна и 365 литра „Каменица“ за споделяне с приятели.

зарядни станции за електромобили