Ретро автомобили завладяват Русе

0
Ретро автомобили и мотоциклети

Петото издание на Парада на ретро автомобили ще се проведе днес в Русе, съобщават организаторите на проявата от Авто-мото клуб „Русчукъ“ и Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“.

Ретро-возилата ще се съберат на паркинга на магазин „Кауфланд“, в кв. Дружба 3, след което ще направят обиколка из града, за да се разположат на паркинга край НАП.

Пълната програма:

9:00 – 12:00 – Посрещане и записване на участниците – сборен пункт – паркинг на магазин „Кауфланд“ – кв. „Дружба“ №3

12:00 – 13:00 – Почетна обиколка на града по маршрут: бул. Христо Ботев – трасе на Писта Русе – бул. Христо Ботев – бул. Цар Освободител – бул. Съединение – ул. Майор Атанас Узунов – Общински паркинг до сградата на НАП – ул. Александровска

13:00 – 16:00 – ул. Александровска (между Паметника на Съветския войн и кръстовището с ул. „Майор Атанас Узунов“) – Официално откриване на събитието, възможност за разглеждане на автомобилите от публиката, съпътстваща музикално сценична програма, гласуване на публиката и други изненади.

16:00 – 16:30 – Награждаване на участниците, връчване на наградата на Кмета и Наградата на публиката (един от гласувалите за победителя зрители ще спечели возене в съответния автомобил).

16:30 – Закриване