Русенци против биваци и базари на площада

3

В него той изразява несъгласие разпънатите на централния градски площад протестен палатков, бира-скара и бараки за продажба на какво ли не. Предлага ви пълния текст на писмото:

 

ОТВОРЕНО ПИСМО

До кмета на град Русе и местните медии

Уважаеми г-н Стоилов,

 

Желая да изразя гражданската позиция на група възмутени русенци.

В началото на месец май 2013г. , в центъра на Русе, пред съда, бяха разположени – скари, алкохол, маси и тараби за продажба на трикотаж и др.

Ние не смятаме за уместно , че това трябва да е лицето на нашия град, особено по време на кампания за европейска столица на културата. Моля, в бъдеще, не давайте разрешения за провеждане на подобни събития, на такива символични за града места. Предлагаме в бъдеще със закон да се забрани бивакуването на тревни площи в градската градина. Нека не караме гостите на града, да си мислят , че за Русе най- значими са – Битака ,Кебапчето, Търлата и Спането в шатри. Нека не толерираме пошлото, защото имаме с какво да се гордеем и какво да покажем. Ние вярваме, че ще ни подкрепите!

Александър Андреев

1.05.2013 гр.Русе

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

3 КОМЕНТАРИ

  1. Горният текст е безсмислен, след като от общината реално печелят кинти от този „битак, кебап, търла, палатков лагер“, които после кинти ще се възвърнат в града под формата на… wh0 kn0wz.

    Ще почака още няколко дни и т’ва е.

  2. Желая да изразя гражданската позиция на група възмутени русенци. 1-2 броя пенсионери……

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук