Русенец стана Red Bull Thre3Style Champion за България

0

18-годишният русенец впечатли авторитетното жури във варненския клуб „Екстраваганца”, където се проведе последното състезание от международната платформа с цялостното си изпълнение. Програмата му – наситена с много страст, сила и емоция, както и взривително съчетание от оригинални парчета беше оценена подобаващо и донесе на младия DJ правото да представлява страната ни на международния финал в Торонто.

Въпреки че се занимава сериозно с диджейство само от една година, талантът му е огромен, признават експертите. Марио е син на един от най-популярните русенски диджеи – DJPeter.

Red Bull Thre3Style се ражда в Канада и се превръща в световна платформа с една основна цел – да представи най-доброто от музикалните DJ компилации, наситени с енергия за парти и реакция от публиката. Участниците трябва да изберат поне три музикални стила, които да съчетаят в един цялостен микс в рамките само на 15 минути. Няма ограничение за избора на стиловете, важното е да се получи добър краен резултат. Нещо, което DJ MARIO направи блестящо във Варна. Да му пожелаем успех и в Торонто.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук