Русенец спечели нов „Форд Фиеста“ с постоянни числа от тотото

0
52
нов „Форд Фиеста“ от тотото

Русенец се сдоби с нов „Форд Фиеста“ от тотото. Автомобилът беше спечелен в 53-ия тираж от играта „Тото 2 – 6 от 49“ от 53-годишния механик Пламен Атанасов. Пламен получи ключовете за колата си от г-жа Вася Ботева, районен директор на Български спортен тотализатор на забавно шоу на централния площад в Русе.

Пламен играе тото от 10 години, като печели четворка още с първия си пуснат фиш в играта. Поради тази причина, не сменя числата си и играе само с тях. Всяка седмица пуска фишове, защото усещането, че ще спечели, не го напуска.

При връчването на автомобила г-жа Ботева припомни, че в Русе е сред „лидерите“ по брой на тотомилионерите, като 94-ата е известната русенска актриса Дина Шошева. Наскоро тя сподели, че продължава да играе, особено сега, когато има рекорден джакпот в любимата й игра. Играе, за да се забавлява и за да подкрепя спорта в България.

В следващият тираж джакпотите ще достигнат 9 350 000 лева, а само в играта „Тото 2 – 6 от 49“ сумата вече приближава внушителните 6 000 000 лева. Това е най-големият джакпот в България в момента  и продължава да нараства. Във всеки тираж вече има лек автомобил и парични суми до 130 000 лева във Втори Тото Шанс на играта „Тото 2 – 6 от 49“.