Русенският университет ще сътрудничи в ВТУ „Т. Каблешков“

0

Меморандум за сътрудничество подписаха Русенския университет “Ангел Кънчев” и Висшето транспортно училище „Тодор Каблешков“.

Подпис под документа сложиха акад. Христо Белоев, ректор на Русенския университет и проф. д-р инж. икон. Даниела Тодорова, ректор на Висшето транспортно училище. Той предвижда съвместни дейности, състоящи се в участие, разработване и изпълнение на национални и международни проекти, създаване на смесени научноизследователски колективи за научни разработки и публикации, организиране и провеждане на национални студентски състезания, конкурси, дискусии и други образователни форуми.

Партньорството на страните по договора ще се състои в организиране и провеждане на посещения и мероприятия с участието на преподаватели и студенти от двете висши училище, съвместни презентации, обучения, провеждане на открити лекции, участие на академични преподаватели от двете страни като консултанти или рецензенти при подготвяне на учебници, учебни помагала, научни разработки и проекти, както и във взаимно популяризиране на реализираните резултати в публичното пространство.

Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук