Русенско „Рено“ изгоря в Плевенско, има жертви

0
Двама русенци

По първоначална информация, инцидентът станал малко преди 19 ч. недалеч от с. Тотлебен. По първоначални данни товарен автомобил „Скания“, управляван от 55-годишен мъж от Велико Търново,  застигнал и блъснал лека кола. Камионът се е движел във времето на забрана за движение на тежкотоварни автомобили. След удара „Рено“-то отскочило, ударило се в дърво и продължило движението си в нива. Минути по-късно колата лумнала в пламъци. Загинали са всички пътуващи в него, броят им засега не е установен. На задната седалка е имало предпазно детско столче. Намерени са кости и коса.

Към момента на мястото се провеждат оперативно-следствени действия и установяване на самоличността на загиналите. Предстои изготвяне на експертизи.

Според шофьора на тира, който е с турско свидетелство за правоуправление, лекият автомобил внезапно е намалил скоростта си и ударът бил неизбежен. По думите му, от колата пред него се е чул взрив, след което тя се е отклонила от пътя и се е самозапалила. Колата се е обърнала по таван в канавката, задната й част буквално липсва, след като е експлодирала.

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук