„Русо гладно не умира“ – блондинките от цял свят празнуват

0

Мъжете предпочитат блондинки още от каменния век. Учените обясняват това по следния начин: при жените със светли коси нивото на женския полов хормон естроген е по-високо. „Русо гладно не умира“ заяви роден чалгаджия и също смени цвета на косата си. Не само…

Въпреки това русокосите дами не са по-големи късметлийки в любовта от брюнетките. Доказано е, че на тъмнокосите им върви с 10 на сто повече, те се чувстват по-секси и привлекателни.

Блондинките не блестят и с особени умствени способности. Голям принос във формирането на този мит има холивудската актриса Мерилин Монро, която става звезда с филма „Мъжете предпочитат блондинките“. В същото време най-известната блондинка в света е имала кестенява коса. Тя е постигнала успех в Холивуд едва след като се разделила с нея.

Лошата новина за русокосите хубавици е, че естествените блондинки ще изчезнат от Земята през 2202 г. Поне така твърдят учени, изследващи процеса. А последната блондинка ще се роди във Финландия, където живеят най-много русокоси мъже и жени. Биолозите обясняват прогнозите си с това, че светлият ген е рецесивен, а тъмният е доминантен. Ако брюнет сключи брак с блондинка, децата им най-вероятно ще са с тъмни коси.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили
Посъди дърво-остави следа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук