Започва „спортен уикенд“

0
Благотворителен турнир по минифутбол

Днес започват 10-ти юбилеен турнир по волейбол за мъже и 10-ти юбилеен турнир по плажен волейбол за жени. Мачовете между мъжките тимове започват от 17.00 часа днес в спортната зала на Русенския университет и ще продължат на 1 юни от 10.00 часа. Надпреварата по плажен волейбол между дамите ще се проведе в събота, 1 юни, от 12.00 часа в спортен комплекс „Олимпия“.

Пак в събота, от 9.30 часа на Градския стадион в Русе ще започне футболен турнир за юноши младша възраст. Участие ще вземат отборите на ФК „Аристон“ (Русе), ФК „Левски 2000“ (Русе), ФК „Дунав“ (Русе) и ФК „Лудогорец“ (Разград).

Спортният комплекс „Ялта“ пък ще събере приятелите на плажния футбол (момчета) и народната топка (момичета). Участие в състезанията ще вземат деца от 6-7 клас. В надпреварата по плажен футбол ще се включат ученици от СОУ за европейски езици  „Св.Константин-Кирил Философ”, ОУ „Иван Вазов“, МГ „Баба Тонка“, ОУ „Тома Кърджиев“, СОУ с преподаване на немски език „Фридрих Шилер“, ОУ „Братя Миладинови“. В турнира по народна топка ще участват отбори от ОУ „Иван Вазов“, ОУ „Братя Миладинови“ и СОУ за европейски езици „Св.Константин-Кирил Философ”. Състезанията започват от  9.00 часа, а награждаването е от 14.00 часа.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили
Посъди дърво-остави следа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук