С музика в „Медика“ отбелязаха Деня на любовта и виното

0

На музикална програма, изнесена от ученици от Национално училище по изкуствата „Проф. Веселин Стоянов“ в Русе се радваха пациентите и персоналът на Лечебни заведения „МЕДИКА“ в деня на любовта и виното.

Децата от различни специалности в училището представиха песни от народното творчество и съвременните изкуства, които заредиха слушателите с настроение за целия ден.

Стремеж в работата на екипа на Лечебни заведения „МЕДИКА“ е не само да лекува тялото, но и да окаже морална подкрепа и комфорт за емоционалното състояние на своите пациенти, чрез редица инициативи.

Музиката оказва влияние не само върху настроението. Редица изследвания доказват, че тя се отразява върху сърдечно-съдовата, дихателната, кръвоносната, нервната и двигателната системи. Като най-хармонична и ефективна музика се посочва класическата, народната, църковната и звуците от природата. Също както нея и думите „Обичам те“, изречени от човек близък до сърцето, предизвикват емоции и оказват положителен ефект върху здравето.  Няма човешко същество, което може да остане безразлично, когато чуе или произнася тези думи. Ето защо те са силен съюзник по пътя към щастието и не бива да се изричат само на 14-ти февруари.

зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук