Съдят 19-годишен за блудство и записан порно клип

0
233
ученически фотоконкурс

Районна прокуратура – Русе внесе в съда обвинителен акт срещу 19-годишен студент,  блудствал с 13-годишно момиче и създал порнографски материали, които разпространил, като след това подбудил за лъжесвидетелстване лицата които гледали клипа.

Обвинението срещу Руфат Р. е за това, че през периода 10 – 18 февруари миналата година в  Глоджево, в условията на продължавано престъпление – на три пъти, извършил блудствени действия с 13-годишно момиче. През същия период,  младежът заснел с мобилен телефон порнографски материал – видеоклип с реални действия на орален и анален полов акт между лица от различен пол – като за създаване на порнографския материал използвал 13-годишно момиче. Въпросното клипче било разпространено между 10 и 19 февруари отново през мобилен телефон на три 15-годишни момчета.

Срещу младежа е по повдигнато и обвинение за това, че на през април накарал същите три момчета да излъжат пред разследващ полицай, като кажат не са разпознали момичето от показания им от Руфат видеоклип.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от Районен съд Русе.