Сагата „АОНСУ“ продължава, Я. Блъсков пак излъга обитателите

1

Както „Русе нюз“ вече писа, преди 2 дни хората, които преди време броиха по 7 000 евра за жилища от по 10-12 м², останаха без ток, заради неплатени от негова страна сметки. От ЕнергоПРО-продажби проявиха известно разбиране и след няколко часа възстановиха електроподаването но с уточнението, че това не може да продължава до безкрай.

Тъй като са на общ електромер и водомер, обитателите плащат на Блъсков по собствените си „междинни“ електромери. Въпреки че плащат по цена за промишлен ток, защото не е променено предназначението на сградата, хората чинно си плащали на бизнесмена, който обаче не правел същото към дружеството.

След два дни „игра на криеница“ хората все пак успели да се свържат по телефона с Явор Блъсков. Той обещал да уреди сметките с „ЕнергоПРО” до края на деня. Това обаче, така и не се случило. Нещо повече – грози ги и спиране на водата, тъй като собственикът не е погасил и задълженията към ВиК.

Затова обитателите на бившата Академия са изпратили писма с молба за помощ до главния прокурор, Народното събрание, министър-председателя и полицията. Търсят справедливост и се заканиха, че ако проблемите им не бъдат решени, ще блокират възлови кръстовища в града.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

1 коментар

  1. Няма ли да се намери кой да му усуче мъдите на този Явор Блъсков?Той подлуди половината град!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук