Българи и румънци издирват веломаршрути по брега на Дунав

0

Volunteers of Cycling Romania and Velo Ruse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

По време на пътешествието си те преминавали между 80 и 140 км/ден, откривайки места с красиви гледки, привлекателни забележителности и хора с интересни истории.

«Опитахме се да определим голям брой маршрути, които могат да бъдат изпитани с колело. Следващата година ще проучим още повече райони» коментира Мирча Крисбъшану, координатор на „Колоездене Румъния”.

Сред проблемите, с които се сблъскали участниците били тесните аварийни ленти, които не са удобни за колоездачите, липсата на сигурни места за къмпингуване и транспортирането на велосипеди по влака. Велосипедистите коментираха, че се нуждаят от обикновени и функционални места за къмпингуване, заобиколени от красиви гледки, а не от луксозни хотели.

Решение с минимален разход било да се създаде удобно място с достъп до електричество, зареждането на GPS, телефон, батерии и душове. Такива точки можели да бъдат създадени лесно, вероятно с помощта на горските стопанства, на разстояние 50 км един от друг, категорични са любителите на придвижването на 2 колела.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук