Сериозни стъпки за подобряване на средата и сигурността отчете кметът Милков

0

Направихме сериозни стъпки за подобряване на средата в града ни и обществената сигурност, въведохме високи технологии в образованието и приветствахме нови инвестиции.

С тези думи кметът на Русе Пенчо Милков започна отчета си пред гражданите за третата година от управлението си.

„Градът ни се променя. Съпътстваха ни и нежелани препятствия. Масовата подмяна на водопроводната инфраструктура вгорчи делника на Русе, също както и опашките от тежкотоварни камиони, правителства се сменяха, а цените растяха неумолимо. Всичко това постави на изпитание способностите ни да се адаптираме. За миг с екипа ми не сме се колебали, че трудностите ни правят по-силни и добри. Предстои ни още работа, за да възвърнем заслужената слава на Русе – северната столица на България. На родния си град дължим най-доброто, на което сме способни. Неотклонно следваме заявените принципи на единение, компетентност, прозрачност и почтеност, а седмичните ми отчети са израз на отговорността, която чувствам към всеки русенец.“, каза още той.

ълния отчет за третата година от управлението можете да откриете тук, резюме на документа – тук, а на страницата на Община Русе във фейсбук да гледате запис от срещата.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук