В „Дунав“ порицаха хулиганските прояви на феновете

0
16
„Дунав завинаги“

Ръководството на ФК „Дунав“ благодари на феновете за безрезервната поддръжка по време на мача с „Лудогорец“, но в същото време порицава хулиганските прояви на част от поддръжниците на отбора.

„ФК „Дyнав“ не подкрепя и осъжда хулиганските прояви, съпътстващи футболните  cpещи“, се казва в официално становище на клуба. От там подчертават, че подобно поведение не помага на клуба, на отбора и не съдейства за неговото добро представяне.

Поради това отново сме категорични, че при доказване на подобни изяви от страна на наши привърженици, ще сме безкомпромисни. Във връзка с това ще изискаме и всички налични видеозаписи и снимкови материали по този въпрос, категорични са от

Управителния съвет.

От клуба изказват благодарност на колегите си от ФК „Лудогорец“ за съдействието за провеждане на т. нар. ни „домакински срещи“ в Разград, тъй като това е възможно най-добрия вариант до завършване на ремонтните дейности на Градския стадион в Русе. „Надяваме се фирмата – изпълнител да изпълни поетите ангажименти и да приключи по-скоро, за да може най-сетне да се завърнем у дома. Така и повече наши фенове ще имат възможност да се насладят на футбол от най-високо ниво в България такъв, какъвто демонстрират и нашите футболисти“, пише в обръщението на русенския клуб.