Щангистите на „Русе“ с амбиции за призовата тройка

0

Основание за това им дават и резултатите от контролното състезание, което възпитаниците на Кръстина и Радослав Атанасови направиха. Пълна подкрепа в подготовката за предстоящия турнир получават и децата, и техните треньори, от ръководителят на клуба д-р Кирил Панайотов.

В проверката се включиха 27 състезатели – деца и кадети, и трима възпитаници от клуба в Кубрат. През тази седмица им предстоят възстановителни тренировки, за да бъдат в оптимална форма на състезанието”, коментира Кръстина Атанасова. При кадетите, където до сега ТСК „Русе” не са имали толкова много участници и сериозни успехи, целта ще бъде влизане в шестицата.

Нов момент в отборната надпревара при младите щангисти тази година е, че момичетата и момчетата ще се състезават отделно, уточниха Кръстина и Радослав Атанасови. Двамата не пожелаха да коментират какви са очакванията им за класиране в индивидуалната надпревара. „Вярваме, че ще се представят добре. Децата са подготвени, а как ще се представят, зависи от тях”, коментира Атанасова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук